شنبه، بهمن ۱۲، ۱۳۸۷

شکم

اهل بیت خونه نیستن. ماهی تابه ی نچسب رو برمیداری، ۵ تا اسلایس ژامبون گوشت رو پله ای و به بلندی یدونه نون باگت میچینی توش، روغن اصلا نمیزنی، وقتی حسابی برشته شد ۲تا ورقه پنیر پیتزا رو هم میذاری روشون. همزمان نون باگت رو هم میذاری توی فر تا طلایی بشه. از قبل سُس مخصوصت رو هم آماده کردی. وقتی پنیر حسابی آب شد فوری کالباس رو از عرض لوله میکنی و میچپونی لای نون. حسابی سُس میریزی. اگه کاهو هم بود دیگه عالی میشد.
باخیال راحت و در کمال سکوت و آرامش بشین پای تلویزیون و بی بی سی فارسی نگاه کن و از ساندویچت لذت ببر!

هیچ نظری موجود نیست: